Da li želite da preuzmete Nedeljnik android aplikaciju?

DA | NE

Sport

"Ne dugujem poštovanje ni Đokoviću...": Kirjos o protivnicima koji "samo dobro udaraju lopticu"

Nik Kirjos oduvek privlači veliku pažnju javnosti, ali najčešće su to negativni utisci i komentari
Datum: 24/03/2019

"Ne dugujem poštovanje ni Đokoviću...": Kirjos o protivnicima koji "samo dobro udaraju lopticu"

Profimedia

"Mogao bi da bude igrač top nivoa, da osvaja grend slemove, ali postoji razlog zbog kog se nalazi tu gde jeste. Nedostaje mu poštovanje prema publici, prema protivniku. On ni sam sebe ne poštuje", rekao je Nadal o Niku Kirjosu.

Australijanac oduvek privlači veliku pažnju javnosti, ali najčešće su to negativni utisci i komentari.

On, međutim, o tome ne brine previše, prenosi Dejli Ekspres.

"Moj stav na terenu se ne menja u zavisnosti od toga da li je s druge strane Bulbik ili su to Federer ili Nadal. Uvek je s druge strane mreže još jedno ljudsko biće. Ne bih rekao da iko od njih trojice radi nešto spektakularno dobro. Federer je neverovatno talentovan i najbolji je svih vremena, ali se umara kada je se meč lomi. Đoković se muči sa kratkim loptama, ne voli da izlazi na mrežu. Drugi servis može da mu bude ranjiv. Rafa voli da se brani, tako da treba da mu gađate forhend. Imaju svojih slabosti i ako znate da ih iskoristite, onda ćete pobediti. Potrebno je da igrate dobro i da vam se zvezde poklope. Naravno da su oni nivo iznad nas, ali su pobedivi. Ne mislim o njima kao bogovima ovog sporta", rekao je Kirjos.

Prošlog meseca, Kirjos je pobedio Rafu Nadala u Akapulku, a tokom jednog od servisa, servirao je iz ruke, što je Španac, kao i veliki broj ljubitelja ,,belog sporta“ okarekterisao kao nepoštovanje prema njemu.

"Ne znam kako se drugi odnose prema njima, ali ja ne dugujem poštovanje ni Đokoviću, ni Nadalu, ni Federeru. Neću poštovati nekog samo zato što dobro udara lopticu preko mreže. To nije dovoljno. Zašto bih ih poštovao? Ionako uživaju toliko prednosti, uvek igraju na najvećim terenima u najboljim uslovima", zaključio je problematični Australijanac.Ukupno komentara: 1Sva polja su obavezna.V
25.03.2019 - 17:03
Kakav bre naslov komentara?
Lajk brate