Da li želite da preuzmete Nedeljnik android aplikaciju?

DA | NE

Društvo

Nije mu prvi put: Gradonačelnik Leskovca, poznat po gafovima, sada se maskirao u faraona (FOTO)

Ova slika postala je viralna na društvenim mrežama, a verovatno je nastala na nekom maskenbalu, piše Blic
Datum: 11/03/2019

Nije mu prvi put: Gradonačelnik Leskovca, poznat po gafovima, sada se maskirao u faraona (FOTO)

Foto: Twitter

Gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović je sa delegacijom iz Leskovca boravio u Makedoniji, gde je sa gradonačelnikom Vinice Emilom Dončevim razmenjivao iskustva u oblasti komunalne infrastrukture i funkcionisanja lokalnih zajednica, ali je sastanak potpuno pao u drugi plan nakon što je osvanula hit fotografija Cvetanovića, obučenog u odoru egipatskog faraona.

Ova slika postala je viralna na društvenim mrežama, a verovatno je nastala na nekom maskenbalu, piše Blic.

Cvetanovića u dugogodišnjoj političkoj karijeri ne prate samo karakteristične izjave, već i velika kvadratura poseda - od Brejanovca, preko Živkova do samog Leskovca.

Protiv gradonačelnika Leskovca je Agencija za borbu protiv korupcije 2017. godine pokrenula postupak upravo zbog neprijavljivanja imovine, a sredinom iste godine je kažnjen i s 50.000 dinara jer je iz leskovačkog budžeta, bez zakonskog osnova potrošio skoro 13 miliona dinara.

Cvetanoviću pamte i da je pretukao kolegu i udario ga pikslom, vređao žene po nacionalnoj osnovi, pomerio gradski praznik kako bi mogao da otputuje u Čikago i izjavio da se usavršavao na četiri britanska koledža i da je lično doveo Grke i giros na Roštiljijadu tokom sankcija.

Goran Cvetanović jedan je od najdugovečnijih gradonačelnika u Srbiji, a prvi put je na tu funkciju izabran 2008. godine, kao član SRS. Već sedam godina vodi Leskovac, a do smene nije došlo ni uprkos brojnim gafovima i propustima.


Ukupno komentara: 2Sva polja su obavezna.BOT
11.03.2019 - 16:30
KARNEVAL
Mozete samo da mu zavidite jer je on najuspesniji gradonacelnik u Srbiji i najzasluzniji sto se njegov Leskovac izdigao iz proseka u kom je bio pre njega
Trtjo
12.03.2019 - 11:15
Dobar je
Dobar je jer uredno sakuplja novac za "više interese", pa ga čuvaju.