Da li želite da preuzmete Nedeljnik android aplikaciju?

DA | NE

Društvo

"Nisam htela da odgovaram na njegove sentimentalne uznose": Bojana Maljević odgovorila Bošku Obradoviću

Glumica je odgovorila političaru na njegovu izjavu da je bio zaljubljen u nju zbog kultunog filma "Ni na nebu, ni na zemlji"
Datum: 22/03/2019

"Nisam htela da odgovaram na njegove sentimentalne uznose": Bojana Maljević odgovorila Bošku Obradoviću

Foto: Printscreen, Nedeljnik

Glumica Bojana Maljević odgovorila je Bošku Obradoviću posle njegovog tvita u kome je napisao da je bio zaljubljen u nju zbog kultnog filma "Ni na nebu, ni na zemlji".

"Nisam htela da RT (retvitujem) sentimentalne uznose Boška Obradovića, niti da uzvraćam na brojne lepe šale. Ne zna se gde je gori deo groznih komentara (na mojoj ili njegovoj lajni). Ali ovo priznajem: njegov Tvit je izuzetan marketinški štos, udara na rane emocije birača, to je sad moderno", napisala je Bojana Maljević na Tviteru.

Ona je juče, povodom Obradovićevog tvita za presudu Radovanu Karadžiću, izjavila da ne može da pristane na to da osvaja slobodu sa njim za kog je, na osnovu njegovih izjava, zaključila da ima fašističke stavove.

"Nema potrebe da citiram sve njegove izjave na osnovu kojih sam ja, i ne samo ja, zaključila da ima fašističke stavove ili podržava osvedočene fašiste iz istorije", objasnila je Maljević.

Lider Dveri je, potom, reagovao na njene izjave i napisao na Tviteru da je bio zaljubljen u Bojanu Maljević zbog kultnog filma.

"Kad sam imao 18 godina, bio sam zaljubljen u Bojanu Maljević zbog kulturnog filma 'Ni na nebu ni na zemlji' - manifesta svih naših moralnih i društvenih propasti", napisao je Obradović.

"Možda sam luzer kao moj kolega Stole iz tog filma i sve stavljam na kocku, ali ne mogu da se pomirim sa tim da živimo u laži", naveo je Obradović na Tviteru.


Ukupno komentara: 2Sva polja su obavezna.Petar
22.03.2019 - 23:57
Objasnjenje
Molio bih doticnu gospodju da malo pojasni izraz \"sentimentalni uznos\"!
yoko-ovo-ono
22.03.2019 - 23:58
poor little rich girl
Ako sam dobro razumeo Bojanu Maljević, saopštava nam da je bolje živeti pod Vučićem, nego sarađivati sa Obradovićem...