Da li želite da preuzmete Nedeljnik android aplikaciju?

DA | NE

Kultura

"Ostavku ne dajem, mogu samo da me smene"

Upravnik Narodnog pozorišta kaže da ne vidi razlog zbog kojeg bi se povukao sa te funkcije
Datum: 07/11/2018

"Ostavku ne dajem, mogu samo da me smene"

Foto: Printscreen

Upravnik Narodnog pozorišta Dejan Savić izjavio je da će smenjivanje sa te funkcije bez reči prihvatiti, ali da ne vidi razlog da podnese ostavku.

On je za TV Pink rekao da je pravo Vlade, koja ga je i postavila, da "rešava goruće probleme", pozivajući da se, svi koji nisu zadovoljni, povuku iz medija.

"Nikakvog razloga da dajem ostavku nemam, jer ništa pogrešno, ni nezakonito, mimo propisa i ovlašćenja nisam uradio", rekao je Savić. "Pozivam ih da u mirnoj atmosferi, na miran način rešimo probleme", rekao je upravnik nacionalnog teatra. Uveren sam da je jedino rešenje da sednemo za sto i da se dogovorimo i napravimo rešenje, bez potrebe za medijima i senzacijama."


Ukupno komentara: 3Sva polja su obavezna.Soro
08.11.2018 - 16:18
Strjka
Aman bre gde ti je obraz čoveče.Neće te.Zdravo.
Vlada
09.11.2018 - 07:31
Zajednica
Ne znam zasto sada upravnik poziva da se sedne i ZAJEDNICKI nadju resenja za probleme. Zar do sada nije imao i previse vremena da ZAJEDNIČKI nadje resenja za probleme a jos bolje da ih nije nije generisao. Strajk, neka dovodi policajce i vojsku da glume umesto umetnika.
dragan
10.11.2018 - 08:34
fotelju ne dajem dobio sam je od vlade
sam priznaje da je politički postavljen i ne poštuje volju kolektiva i naroda šta reći diktatoru se osladio kajmak iz pozorišta