Da li želite da preuzmete Nedeljnik android aplikaciju?

DA | NE

Nedeljnik

"Posle utakmice Belgija-Brazil, otvorila su nam se vrata za finale, ali...": Milorad Mažić za Nedeljnik

"Iskustvo nas, jednostavno, uči – otvoriće nam se druga životna vrata..."
Datum: 14/09/2018

"Posle utakmice Belgija-Brazil, otvorila su nam se vrata za finale, ali...": Milorad Mažić za Nedeljnik

Profimedia

"Iz Rusije nosim sjajne utiske, profesionalne pogotovo. Moj tim ostao je do kraja takmičenja, u najužoj grupi kandidata za završni meč...", rekao je u velikom intervjuu za Nedeljnik najpoznatiji srpski fudbalski sudija Milorad Mažić.

On je za Nedeljnik govorio o svom životu, kako gleda na profesionalni fudbal, kako na život u Srbiji, o iskustvima u finalu Lige šampiona, a osvrnuo se i na Svetsko prvenstvo u Rusiji.

On je sa svojim pomoćnicima bio u najužem izboru da sude i finale.

"Nemojte pogrešno da me shvatite, ali neukusno bi bilo da dublje ulazim u tu temu. Istina je da svakako nismo mogli da sudimo meč u kojem je akter hrvatski tim. Eto, to vam dovoljno govori...

Posle utakmice četvrtfinala – derbija između Brazila i Belgije – otvorila su nam se skoro sva vrata, ali na kraju jedna nisu, na našu žalost. Iskustvo nas, jednostavno, uči – otvoriće nam se druga životna vrata...", rekao je Mažić.

 

***

VELIKI INTERVJU SA MILORADOM MAŽIĆEM ČITAJTE U NEDELJNIKU KOJI JE NA KIOSCIMA OD ČETVRTKA 13. SEPTEMBRA, ILI U DIGITALNOM IZDANJU KOJE DOSTUPNO NA NOVINARNICA.NET

*A uz novi Nedeljnik i dva velika poklona: Njujork tajms na srpskom jeziku i mapa modernizma u beogradskoj arhitekturi dvadesetih i tridesetih godina prošlog veka na kojoj je upisano 150 objekata koji su nastali u periodu između dva svetska rata. 

 


Ukupno komentara: 0Sva polja su obavezna.