Da li želite da preuzmete Nedeljnik android aplikaciju?

DA | NE

Kultura

"Prljav veš se ne iznosi iz kuće": Glumac o aferi "Balkan Awards" u Beogradskom dramskom pozorištu

"U svakoj kući ima problema, u svakoj porodici ima problema. Ja sam uvek za kompromisno rešavanje problema i da problemi ostanu u kući", rekao je glumac Miki Damjanović, koji je i član Upravnog odbora BDP
Datum: 14/03/2019

"Prljav veš se ne iznosi iz kuće": Glumac o aferi "Balkan Awards" u Beogradskom dramskom pozorištu

Foto: Printscreen Youtube

Glumac Milorad Miki Damnjanović izjavio je da probleme u Beogradskom dramskom pozorištu nije trebalo rešavati "van kuće", preneo je B92.

"Ja sam bio malo tužan kada se sve to dešavalo, a čini mi se da je, prosto, pozorište naša druga kuća. Bio sam tužan jer sam vaspitan da se prljav veš ne iznosi iz kuće. To je negde bila i moja deviza zašto se nisam javljao kad su me novinari zvali tim povodom. Mislim da mi glumci vrlo često zaboravimo koliko smo privilegovani što radimo ovaj posao. Stalno nam fali nešto još. To s jedne strane jeste dobro, ukoliko su nam ambicije dobre. S druge strane, u svakoj kući ima problema, u svakoj porodici ima problema. Ja sam uvek za kompromisno rešavanje problema i da problemi ostanu u kući", rekao je Damjanović na TV Prva.

Prošlog meseca, deo ansambla BDP uputio je otvoreno pismo javnosti u kojem je izrazio neslaganje sa odlukom pozorišta na čelu sa upravnikom Slobodanom Ćustićem da se na Sceni "Rade Marković" održi manifestacija "Balkan Awards", ocenivši da "kiču i šundu" nije mesto u pozorištu.


Ukupno komentara: 0Sva polja su obavezna.