Da li želite da preuzmete Nedeljnik android aplikaciju?

DA | NE

Društvo

Seka Sablić o turbo-folku: To je jedan užas, jedan trulež, haos

"Sve je to mimo kulture. Uvedeno je od turbo-folka, pd devedesetih, pa naovamo, nešto što je prevazišlo i kičericu"
Datum: 16/08/2017

Seka Sablić o turbo-folku: To je jedan užas, jedan trulež, haos

Foto: Screenshot

"To je jedan užas, jedan trulež, jedan haos. Ne znam šta da kažem, samo da molimo boga da mladi ljudi izvuku glave iz toga i da postanu produhovljeni, oplemenjeni, koji traže nešto više u životu", rekla je poznata glumica Seka Sablić, izmedu ostalog, za TV Vijesti.

Glumica nije imala da kaže ništa pozitivno o novokomponovanoj muzici, međutim, ona je svejedno u prošlosti mnogo puta sarađivala sa novokomponovanim izvođacima, poput Seke Aleksić, sa kojom je radila na seriji "Ljubav, navika, panika" i za koju je svojevremeno imala samo reči hvale, ali i Severine Kojić, u čijem spotu za pesmu "Silikoni" je sa zadovoljstvom glumila, kao i folkerke Zorice Marković, sa kojom se pojavila u filmu "Druga Žikina dinastija".

Ona se, osvrnuvši na trenutno stanje u kulturi, dodala i da mladim kolegama ne daje savete.

"Ja ništa ne učim mlade kolege. Oni žive drugo vreme koje ne liči na moje. Mislim da su dosta oštećeni. Ali svako ima svoj život, jedan jedini, pa neka se snalaze, neka plivaju kako znaju i umeju", istakla je i dodala da kulturi najviše nedostaje kultura.

"Sve je to mimo kulture. Uvedeno je od turbo-folka, pd devedesetih, pa naovamo, nešto što je prevazišlo i kičericu", zaključila je glumica.


Ukupno komentara: 0Sva polja su obavezna.