Da li želite da preuzmete Nedeljnik android aplikaciju?

DA | NE

Politika

Supruga Olivera Ivanovića: Pozlilo mi je, kako da mi ne pozli posle svega što smo Oliver i ja proživeli

Milena Popović Ivanović kaže da se malo povratila posle šoka nakon što je čula da joj je suprug ubijen, ali da ne može da bude dobro. Najvažnije je, kako kaže, da su joj deca sada na sigurnom
Datum: 16/01/2018

Supruga Olivera Ivanovića: Pozlilo mi je, kako da mi ne pozli posle svega što smo Oliver i ja proživeli

Foto: Tanjug

Milena Popovic Ivanović, supruga ubijenog Olivera Ivanovića potvrdila je da joj je pozlilo u bolnici nakon što su joj saopštili da je njen suprug podlegao povredama. Ona je u izjavi za Kurir očajno konstatovala da posle svega nikako ne može da bude dobro, iako se malo povratila, i da je najvažnije da su im deca na sigurnom, jer strahuje za njihovu bezbednost.

"Jeste mi pozlilo. Kako da mi ne pozli posle svega što smo Oliver i ja proživeli i kroz šta smo prošli? Malo sam se oporavila, ali kako da budem dobro? Važno je da su nam deca dobro i sada su kod moje majke", rekla je Milena Popović Ivanović.

Ona je, čim je čula da joj je pucano na supruga, došla u bolnicu u pratnji Oliverovog brata i sve vreme čekala ispred operacionog bloka, javlja Blic. U jednom trenutku, iz sale je izašla medicinska sestra koja je tiho okupljenima saopštila da lekari nisu uspeli da spasu Ivanovića, posle čega je Mileni Popović Ivanović pozlilo.

Uzeli su mi ga po drugi put, samo se ovog puta neće vratiti, rekla je Milena za Blic. Njenu izjavu prenela je i TV Pink, da se "ovo neće dobro završiti, zna se ko je i šta uradio".

Lider Građanske inicijative "Srbija, demokratija, pravda" Oliver Ivanović ubijen je jutros oko 8.15 časova u Kosovskoj Mitrovici.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić zakazao je za 12 sati hitnu sednicu Saveta za nacionalnu bezbednost zbog ubistva Olivera Ivanovića.

Vučić će se obratiti medijima u 13 sati.


Ukupno komentara: 0Sva polja su obavezna.