Da li želite da preuzmete Nedeljnik android aplikaciju?

DA | NE

Info

"Utisak nedelje" Olje Bećković ponovo na malim ekranima

"Emisija će ići svake nedelje (od aprila), zadržaće svoj prepoznatljiv koncept u kojem će autorka sa svojim gostima u studiju razgovarati o događajima koji su obeležili proteklu sedmicu", navodi se u saopštenju TOP kanala
Datum: 07/02/2019

"Utisak nedelje" Olje Bećković ponovo na malim ekranima

Foto: Medija centar Beograd

Emisija Olje Bećković "Utisak nedelje" vraća se na TV ekrane od aprila na TOP kanalu.

"Utisak nedelje svakako je obeležio decenije za nama, a od emitovanja poslednje emisije prošle su četiri i po godine. Gledaoci TOP kanala će nedeljom uveče moći da uživaju u ovom prepoznatljivom formatu koji će, kao i do sada, uređivati i voditi Olja Bećković", navodi se u saopštenju koje je preneo N1.

"Veliko nam je zadovoljstvo što možemo da objavimo da smo sa autorkom emisije Oljom Bećković postigli dogovor i što se jedna takva emisija kao što je Utisak nedelje vraća na male ekrane, baš na TOP kanal. Ukidanje emisije na jesen 2014. godine ostavilo je prazninu u medijskom prostoru Srbije, a osluškujući želju publike, videli smo da nedostaje otvoren i beskompromisni način razgovora Olje Bećković i njen stil uređivanja. Emisija će ići svake nedelje, zadržaće svoj prepoznatljiv koncept u kojem će autorka sa svojim gostima u studiju razgovarati o događajima koji su obeležili proteklu sedmicu", navodi se u saopštenju TOP kanala.


Ukupno komentara: 3Sva polja su obavezna.komarac
08.02.2019 - 11:41
Ponovo Olja!
Hvala Bogu!Da li svako ima taj TOP kanal?
Kide
09.02.2019 - 15:31
Bravo
Bravo Olja!
Miljan Damjan
10.02.2019 - 10:05
Youtube
Bitno je da je u etru. Oni koji nemaju TOP će je gledati na Youtube-u.