Da li želite da preuzmete Nedeljnik android aplikaciju?

DA | NE

Reagovanje

Vladimir Rajčić: Intervju je došao sa samog vrha

Ja sam im dao lično pitanja na susretu s kojeg objavljujete slike. I rečeno mi je da je sjajna ideja da se Tramp ponovi svoj stav kojim se izvinjava Srbima. Kao što ste videli celog dana niko nije demantovao intervju, da bi kasnije kada se pojavio tekst u kojem su lažno privezane Srebrenica i Trampova izjava, neko odlučio da se sakrije iza tog intervjua, kaže Rajčić
Datum: 13/10/2016

Vladimir Rajčić: Intervju je došao sa samog vrha

Rajčić i Pens

Vladimir Rajčić, preko koga je urađen intervju sa Donaldom Trampom, danas nam je ponovo potvrdio autentičnost intervjua i obećao da će u narednim danima saopštiti sve detalje kao je do njega došlo.

"Oni su mi sinoć doslovno rekli: Ako je u interesu Trampa da dobije izbore, onda je ovo izmišljen intervju", kaže on. 

Rajičić tvrdi da je sa Suzan Javorovski, potpredsednikom Majkom Pensom i još nekoliko najvažnijih ljudi Trampove kampanje dogovarao intervju, i da zna kako je došlo do iznenadog preokreta. Rekao je i da će uskoro sve saopštiti na CNN. 

"Ja sam im dao lično pitanja na susretu s kojeg objavljujete slike. I rečeno mi je da je sjajna ideja da se Tramp ponovi svoj stav kojim se izvinjava Srbima. Kao što ste videli celog dana niko nije demantovao intervju, da bi kasnije kada se pojavio tekst u Njuzviku u kojem su lažno privezane Srebrenica i Trampova izjava, i posle mnogo poziva, neko odlučio da se sakrije iza tog intervjua. Ja znam i ko je najviše uticao na to, ali mi trebaju dokazi koje ću uskoro saopštiti", kaže Rajčić. 

"Ukoliko pažljivo pratite ova saopštenja primetićete da Tramp sada želi da kaže da se nikada nije izvijnio Srbima za bombardovanje, iako je to već jednom uradio. Kao i da demantuju navode intervjua, ali ne i da su ga poslali", tvrdi on. 

 

Rajčić sa Suzan Javorovski
Rajčić sa Suzan Javorovski 

 

Ukupno komentara: 8Sva polja su obavezna.Smh
14.10.2016 - 12:34
Odgovornost
Mislim da bi redakcija Nedeljnika trebalo da se otvoreno pomiri sa cinjenicom da su prevareni, i da prestane da ukazuje dodatno poverenje i paznju osobi koja im je to ocito zakuvala. Iako bi bilo zaista intrigantno da ova prica ide zaista \"dublje\" od toga da je intervju puka laz od strane Rajcica (koji nema bas najbolji \"track record\" kad je govorenje istine u pitanju, sudeci po ostalim intervjuima), sanse za to izgledaju sve manje sa svakom novom izjavom.
dejan
14.10.2016 - 12:34
klasican cirkusant
Mislim da ce ovo biti kraj \"nedeljnika\", kada krenu tuzbe ubrzo ce nedeljnik nestati. Ne kapiram ni odakle vam ideje da ovog cirkusanta imate sa nekog saradnika i da mu verujete za izmisljene intervjue? Napravili ste direktnu stetu i samoj Srbiji sa ovim. No, to ovde niko i ne razmislja, takav smo narod.
lu
14.10.2016 - 12:36
to je sve u filmovima
interesantno mi je da pratim američku kampanju za predsednika... ali, cini mi se da je zaista mnogo tih \"igara\" u americkoj politici vec snimljeno u holivudu.. eto, i sad se pokazalo, da ako nemas fono zapis ili makar autorizovani text, rizikuješ sa eksluzivom koja je na naslovnoj strani .. jer, stavovi koji su izneseni u intervju u suprotnosti su sa američkom spoljnom politikom i moraju da izazovu reakcije.. i sama sam se(prijatno) iznenadila kad sam juče cula navode iz intervjua.. to što je u intervjuu trebalo da bude kritika klintona i njegove politike(i nje kao nekoga ko nastavlja tu politiku), pretvorilo se kroz medije u nešto sasvim drugo .. žao mi je što je \"nedeljnik\" izložen ovakvom \"medijskom linču\", a zanimljivo mi je sad da pratim kako jedna \"medijska bomba\" - što je trebalo da bude ovaj intervju, doživljava preobražaj kroz druge medije ... pozdrav redakciji ..
marko
14.10.2016 - 12:36
Prevarant
Ovaj čovek liči na klasičnog srpskog prevaranta iz Amerike. Eto, sada će dobiti svojih \"5 minutes of fame\" u nadi da će iz smeća uspeti da podigne svoju propalu producentsku karijeru. Nedeljnik kao ugledan Nedeljnik da se kloni ovakvih prevaranta. Iskoristio vas je.
MetroDC
14.10.2016 - 18:43
Kako mali Đokica zamišlja izveštavanje o američkim izborima
Znači, za Nedeljnik je izveštavanje o izborima pristup \"znam čoveka\", preko lika koji je ekvivalent Arsena Lupige, \"Halo Bing, kako je brat\" i sličnih? Pa onda taj tehničar navodno ima kontakt \"sa vrhom\" Trampove kampanje, sa osobom kojoj je glavna kvalifikcija da ima prezime koje zvuči blago \"naše\"? Tehničar da svoja pitanja nekome \"na vrhu\", pa ih vaš list objavi bez ikakve provere ili autorizacije? Da bi se onda čudili što Trampova kampanja--ako je to uopšte zaista neko sa odgovarajućim ovlašćenjima--negira da imaju bilo šta sa vama? Nakon ovakvih gluposti po N-ti izbegavaću da jedno vreme čitam ovakve vesti--hej, Monthy Pythin ih se ne bi postideo--iz rodne zemlje jer me čine tužnim i besnim u isto vreme.
Mraz
14.10.2016 - 22:14
Trump
Trump je obican gradjanin USA i nema nikakve veze sa zvanicnom politikom. Koji glupsoni jbt.
sasa80
15.10.2016 - 11:43
Ne valja dobro
Kad si dobar,ne valjas! Nama Srbima sve sto dobro dodje,ne valja. A ono sto je lose,e to nam valja. Samo napred Vladimire,jer cim si krenuo u predsednicku kampanju,nekome si zasmetao,jer nisi kao oni,uprlajni i do guse u blatu. Neka svi oni naprave 20 \% od onoga sto si ti za svoju zemlju i onda mogu da stanu rame uz rame sa tobom. Redakciji i gospodinu Lalicu veliki pozdrav.
Bojan
15.10.2016 - 11:44
Bravo
Kako god bilo,mislim da jo ovo potez godine za nedeljnik. Postali su svetski poznati a da pri tom nisu uradili nista nečasno.