Da li želite da preuzmete Nedeljnik android aplikaciju?

DA | NE

Politika

"Vojnik nije tu": Građanski pokret posetio kasarnu gde je Vulin na obuci

Poseta kasarni u Požarevcu je dokumentovana video snimkom
Datum: 17/03/2019

"Vojnik nije tu": Građanski pokret posetio kasarnu gde je Vulin na obuci

Foto Tanjug

Aktivisti Građanskog preokreta iz Zrenjanina obišli su proteklog vikenda kasarnu u Požarevcu, gde ministar vojske Aleksandar Vulin boravi na vojnoj obuci.

Oni su se tako pridružili mnogim znatiželjnicima, koji opsedaju ovu kasarnu od kada je objavljeno da ministar tu pohađa obuku. Prema rečima Dušana Kokota iz ove organizacije, vojniku na roku su poneli sve ono što se vojnicima nosi kada se ide u posetu.

"Poneli smo malo voća i sličnih stvari, da mu se nađe. Putovali smo oko tri sata i na kraju, kada smo legitimisani na prijavnici kasarne, saznali smo da vojnik nije tu i da ne možemo kutiju sa poklonima lično da mu uručimo", objasnio je za Danas, razočaran, Dušan Kokot.

Poseta kasarni u Požarevcu je dokumentovana video snimkom jer su, kako kažu u Građanskom preokretu, želeli da imaju uspomenu na ovaj događaj.


Ukupno komentara: 3Sva polja su obavezna.dragon
17.03.2019 - 15:54
nije nego
- Vojnik nije tu. - A gde je? - Kako gde, pa kopa rovove sa svojom jedinicom na poligonu. Smešan lik, ovaj naš black adder.
Nikola
19.03.2019 - 16:46
Dezerter
Ministar vojni nije u stanju da izdrži ni dve nedelje u kasarni a kamoli puni vojni rok.
Predrag m.
19.03.2019 - 16:48
Vojska nije mesto za sprdnju
Uredjene države se zalažu da im vojske funkcionišu po principu tradicije, viteštva i borbenog duha. Ovo što radi ovaj dečak, uz pomoć poltronskih generala , je sprdačina sa vojkom u koju je narod nekada verovao. Sada je to prošlost. Za istinu, tu vojsku je upropastio Milošević i njegovi politroni.