Da li želite da preuzmete Nedeljnik android aplikaciju?

DA | NE

Politika

Zoran Lutovac: Kad nas ima mnogo, kordoni nam ne mogu ništa

"Čovek koji deli Srbiju umesto da dođe da vam se obrati, on sedi u kabinetu. Mi smo tu da ukinemo fabriku laži", rekao je Lutovac i dodao da je zatraženo da RTS da organizatorima protesta i liderima opozicije reč
Datum: 17/03/2019

Zoran Lutovac: Kad nas ima mnogo, kordoni nam ne mogu ništa

Foto: Tanjug

"Videli ste kako izgleda konferencija autokrate Vučića. Neće da razgovara sa opozicijom ni sa građanima. Nisu nam dozvolili da kamion dođe ovde i čujemo šta ima da nam kaže. Hteli smo da odgovorimo na ono što ima da nam kaže", rekao je lider Demokratske stranke Zoran Lutovac ispred Predsedništva i dodao da se predsednik Aleksandar Vučić "obraća samo svojim ljudima i novinarima".

"Čovek koji deli Srbiju umesto da dođe da vam se obrati, on sedi u kabinetu. Mi smo tu da ukinemo fabriku laži", rekao je Lutovac i dodao da je zatraženo da RTS da organizatorima protesta i liderima opozicije reč.

On je rekao da je sramno da se neko poziva na zakon, a ne poštuje ustav.

"Javni servis pušta jednog građanina koji govori u ime svih nas. Sramotno je da RTS prenosi šta se desava u njihovoj kući preko privatne televizije. On bira građane inovinare sa kojima želi da priča i ne razume posao kojim se bavi", rekao je Lutovac.

Pravi predsednik je predsednik svih nas, rekao je on.

"Dokle misli ovako da radi i kako RTS misli da ostane ovakav? Ako nas nisu razumeli prethodnih meseci, doći ćemo opet da ih podsetimo šta im je obaveza", rekao je Lutovac.

"Moramo da budemo uporni jer kad nas ima mnogo, kordoni nam ne mogu ništa. Ne smeju da nas maltretiraju. Izborimo se za normalnu Srbiju, ali samo kao jedinstveni i kažemo dosta tiraniji."


Ukupno komentara: 0Sva polja su obavezna.