Da li želite da preuzmete Nedeljnik android aplikaciju?

DA | NE

Vesti

Politika

Bastać: "Sve što sagrade na Kalemegdanu preko dana, mi ćemo srušiti noću"

Bastać je novinarima rekao da za gradnju gondole na Kalemegdanu grad nema nikakvu dozvolu, a da će radove zaustaviti jer su nelegalni i gradi se protivno volji građana
Datum: 14/03/2019

Bastać: "Sve što sagrade na Kalemegdanu preko dana, mi ćemo srušiti noću"

Foto: Printscreen Youtube

Predsednik opštine Stari grad Marko Bastać održao je sastanak o "odbrani Kalemegdana", na kojem se sa građanima dogovorio da će fizički sprečiti gradnju gondole, a ako se ipak nešto izgradi, oni će to srušiti, preneo je N1.

On je pozvao građane da se organizuju i da se na Kalemegdanu napravi dvadesetčetvoročasovno dežurstvo.

"Sve što urade preko dana, mi odemo preko noći i uništimo", rekao je Bastać na sastanku, upozorivši građane da u takvim akcijama može doći do hapšenja.

Bastać je novinarima rekao da za gradnju gondole na Kalemegdanu grad nema nikakvu dozvolu, a da će radove zaustaviti jer su nelegalni i gradi se protivno volji građana.

On je istakao da je za seču stabala bila potrebna opštinska dozvola i da ju je potpisao čovek koji je ucenjen.

"Nakon što smo to saznali, održali smo sednicu veća na kojoj smo poništili odluku, a pokrenut je disciplinski postupak i taj čovek razrešen je funkcije", rekao je Bastać.


Ukupno komentara: 1Sva polja su obavezna.Петар Ј. Ветар
20.03.2019 - 14:30
Доследност
Свака част на доследности, руши, продај, уништи, украду. Ма супер вам је политика - била а изгледа и остала. Зато имате невероватну ( али баш невероватну ) подршку ( у промилима).