Da li želite da preuzmete Nedeljnik android aplikaciju?

DA | NE

Vesti

Politika

"Da, podnosimo krivičnu prijavu": Duško Knežević tuži Mila Đukanovića

Sigurno će to izazvati veliki politički zemljotres u Crnoj Gori, jer će to biti prvi put da neko da podigne krivičnu prijavu protiv predsednika države da je vođa organizovane kriminalne grupe, rekao je Knežević
Datum: 14/03/2019

"Da, podnosimo krivičnu prijavu": Duško Knežević tuži Mila Đukanovića

Privatna arhiva

Duško Knežević, predsednik Atlas Grupe za kojim je Crna Gora raspisala Interpolovu poternicu, najavio da će tužiti Mila Đukanovića, prenosi B92.

Knežević, koga u Crnoj Gori traže zbog navodnih finansijskih malverzacija, kaže da će danas podneti krivičnu prijavu protiv predsednika države i lidera najuticajnije vladajuće DPS.

Knežević je podgoričkom portalu In4S rekao da će krivičnom prijavom Đukanovića optužiti da je, kako je naveo, "vođa organizovane kriminalne grupe".

„Da, podnosimo krivičnu prijavu“,rekao je on za In4S. 

On je ranije istakao da je njegov advokatski tim pripremio „pravne radnje prema Đukanoviću i njegovoj familiji“. 

„Sigurno će to izazvati veliki politički zemljotres u Crnoj Gori, jer će to biti prvi put da neko da podigne krivičnu prijavu protiv predsednika države da je vođa organizovane kriminalne grupe“, naglasio je Knežević. 

Predsednik Atlas Grupe je ocenio da bi odlazak Đukanovića sa vlasti bio spasonosan za Crnu Goru, preneoje portal In4s.

Inače, Đukanović je u više navrata do sada negirao sve optužbe koje je na njegov i račun njegove porodice izneo Knežević. 

Knežević je u velikom intervjuu za Nedeljnik govorio o svom odnosu sa Milom Đukanovićem i njihovoj saradnji iz prošlosti.


Ukupno komentara: 0Sva polja su obavezna.