Da li želite da preuzmete Nedeljnik android aplikaciju?

DA | NE

Vesti

Politika

Dačić: Vučić da ne brine za SPS, već za ljude iz SNS

"Sto puta sam rekao da Vučić ne brine za SPS, neka brine za ljude sa njegove liste", rekao je Dačić
Datum: 08/01/2019

Dačić: Vučić da ne brine za SPS, već za ljude iz SNS

Foto: Profimedia

Predsednik Socijalističke partrije Srbije (SPS) Ivica Dačič izjavio je da predsednik Srbije i Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić ne treba da brine o saradnji sa socijalistima, već treba da brine za ljude iz SNS i koalicione partnere koji su na Vučićevoj listi ušli u parlament.

"Sto puta sam rekao da Vučić ne brine za SPS, neka brine za ljude sa njegove liste. Oni i bez nas imaju većinu, ali tako je napravio (izbornu) listu da bez njegovih partnera sa liste, on nema većinu u parlamentu, a oni mu ništa značajno nisu doneli u broju birača. Tako da bi bilo bolje da obrati pažnju na njih, a i na ljude iz svoje stranke", rekao je Dačić za Kurir.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je u autorskom tekstu za praznično izdanje "Kurira" da se ne plaši opozicije, kao ni "kombinacija" koje prave sa ljudima iz SNS i njenim koalicionim partnerima.

"I ne interesuju me njihove kombinacije s nekim ljudima iz moje partije, pojedinim koalicionim partnerima koji već razmišljaju kako bi mogli da budu jezičak na vagi i opet promene stranu", rekao je Vučić.


Ukupno komentara: 0Sva polja su obavezna.