Da li želite da preuzmete Nedeljnik android aplikaciju?

DA | NE

Vesti

Politika

"Mislim da živim u slobodnijoj zemlji nego ranije": Ana Brnabić o izveštaju Fridom hausa

Premijerka Brnabić je rekla da izveštaj Fridom hausa nije dovoljno objektivan i da ima percepciju sa kojom se ona ne slaže
Datum: 06/02/2019

"Mislim da živim u slobodnijoj zemlji nego ranije": Ana Brnabić o izveštaju Fridom hausa

Foto: Tanjug

Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je da se ne slaže sa izveštajem Fridom hausa u kojem se navodi da Srbija više nije slobodna već delimično slobodna zemlja i dodala da misli da živimo u slobodnijoj zemlji nego pre nekoliko godina, preneo je N1.

"Izveštaj Fridom hausa je relevantan za mene, ali se ne slažem sa njim. Apsolutno ne mislim i ne osećam da živim u delimično slobodnoj zemlji, već mislim da živim u slobodnijoj zemlji nego pre nekoliko godina", rekla je ona.

Premijerka je navela da misli da je slobodna zemlja ona u kojoj Vlada brine o građanima na način na koji to čini Vlada Srbije i dodala da svim građanima stoji na usluzi.

"Mislim da je to pravi način da se pokaže sloboda i tolerancija", rekla je Brnabić.

Ona je rekla da izveštaj Fridom hausa nije dovoljno objektivan i da ima percepciju sa kojom se ona ne slaže.

Premijerka je rekla da izveštaj nije videla u celosti, ali da će se time detaljno baviti kako bi videla šta može da se unapredi u zemlji i da Vlada bude još više na usluzi građanima.


Ukupno komentara: 4Sva polja su obavezna.Bob Mari
06.02.2019 - 15:05
RE: "Mislim da živim u slobodnijoj zemlji nego ranije ..."
Kad shvati da, ne da nije baš tako, nego nije uopšte tako !
www.mbt66.eu
06.02.2019 - 15:05
Mislimo da živimo u više Milošević Slobodanovoj zemlji nego ikad od njegove deportacije u Hag!
Slobodan je bio kao Vučić danas, autokrata koji se pravio da protesti protiv njega nisu sve masovniji!
Yuutopian
07.02.2019 - 01:05
Deklarativne slobode više bole
Pozovite sve građane da se pridruže borbi za povratak dostojanstva, istinskih ljudskih prava i stvarne, a ne deklarativne slobode, sa ciljem da se zaustavi politika siromaštva, zastrašivanja i ucenjivanja građana, a uspostave demokratske institucije i sistem socijalne sigurnosti za sve naše građane.
Lola
13.02.2019 - 11:32
Delimična sloboda
Delimično slobodni znači da smo uskraćeni za istinu u svim medijima, da se putem raznih pretnji i pritisaka zavodi strah nad narodom, da se glasanje na izborima namešta, da se lažima manipuliše narod i da nema konstruktivnih dijaloga u Skupštini medju poslanicima a nema ih ni na televiziji na nivou tv duela. Ne znam sta njoj nije jasno ....i kako je nije sramota