Da li želite da preuzmete Nedeljnik android aplikaciju?

DA | NE

Vesti

Politika

"Neka me tuži slobodno": Trifunović o tužbi Hrkalovićeve

Glumac i predsednik Pokreta slobodnih građana reagovao je na Tviteru povodom jutrošnje najave tužbe koju će protiv njega podneti državna sekretarka u MUP-u Dijana Hrkalović "zbog laži koje je izneo na skupu u četvrtak u Knjaževcu da se ona zabavlja sa likom koji diluje drogu"
Datum: 22/02/2019

"Neka me tuži slobodno": Trifunović o tužbi Hrkalovićeve

Foto: Printscreen Youtube

Glumac i predsednik Pokreta slobodnih građana izjavio je da državna sekretarka u Ministarstvu unutrašnjih poslova Dijana Hrkalović može "slobodno da ga tuži".

"Neka me tuži. Neka me tuži, slobodno", napisao je Trifunović na Tviteru.

Državna sekretarka Ministarstva unutrašnjih poslova Dijana Hrkalović, kako je jutros saopšteno, podneće tužbu protiv predsednika Pokreta slobodnih građana Sergeja Trifunovića.

Hrkalović će, kako se navodi, tužiti Trifunovića "zbog laži koje je izneo na skupu u četvrtak u Knjaževcu da se ona, kako je rekao, zabavlja sa likom koji diluje drogu".

"Od Trifunovića me ništa ne iznenađuje. U odsustvu bilo kakve ideje, njegova jedina politika je vređanje žena i dece, kao i iznošenje skandaloznih laži. Suludo je i očekivati od ovog političara u pokušaju da sa time prestane, ali svakako ću mu dati priliku da svoje laži dokaže na sudu. Imajući u vidu posao koji trenutno obavljam, takve sramne optužbe ne smeju ostati bez sudskog epiloga", izjavila je povodom najave tužbe protiv Trifunovića Dijana Hrkalović.


Ukupno komentara: 0Sva polja su obavezna.