Da li želite da preuzmete Nedeljnik android aplikaciju?

DA | NE

Vesti

Politika

Obradović: U Lučanima priveden predsednik Izvršnog odbora Dveri

Boško Obradović je rekao da će zatražiti vanrednu sednicu Predsedništva Saveza za Srbiju na kojoj će se raspravljati o izborima u Lučanima, jer danas u toj opštini, kako kaže, traje "akcija hapšenja" opozicionara
Datum: 16/12/2018

Obradović: U Lučanima priveden predsednik Izvršnog odbora Dveri

Foto: Tanjug

Predsednik Pokreta Dveri Boško Obradović rekao je u Lučanima da je policija privela predsednika Izvršnog odbora Dveri i šefa Izbornog štaba Saveza za Srbiju u Lučanima Borka Puškića, preneo je N1.

Obradović je rekao da će zatražiti vanrednu sednicu Predsedništva Saveza za Srbiju na kojoj će se raspravljati o izborima u Lučanima, jer danas u toj opštini, kako kaže, traje "akcija hapšenja" opozicionara.

MUP je ranije danas saopštio da je Policijskoj stanici Lučani dvoje građana prijavilo da ih je prilikom dolaska na biračko mesto broj 25 u Kotraži, napalo nepoznato lice, a da je policija identifikovala i ustanovila da se radi o B.P. (37) iz Prijepolja.

Srpskа nаprednа strаnkа (SNS) ocenila je da lideri Saveza za Srbiju (SzS) obmanjuju građane tvrdeći da je bilo neregularnosti u sprovođenju izbora.

Ta stranka navela je u saopštenju da je SzS odgovoran za većinu prijavljenih neregularnosti, odnosno da su "po njihovom nalogu razbijane izborne kutuje i uništavan izborni materijal".


Ukupno komentara: 0Sva polja su obavezna.