Da li želite da preuzmete Nedeljnik android aplikaciju?

DA | NE

Vesti

Info

Posle slika na kojima ljubi maloletnicu zamenik gradonačelnika Bora podneo ostavku

U obrazloženju odluke da se povuče sa mesta zamenika gradonačelnika naveo je da su u pitanju lični (zdravstveni) razlozi
Datum: 06/12/2018

Posle slika na kojima ljubi maloletnicu zamenik gradonačelnika Bora podneo ostavku

Foto: Youtube Screenshoot

Zamenik gradonačelnika Bora Branko Perić (60) podneo je ostavku nakon što se našao se u središtu skandala kada su fotografije na kojima se on ljubi i grli sa devojčicom od 15 godina osvanule na Fejsbuk profilu te maloletnice.

Kako saznaje "Blic", Perić je podneo ostavku, a u obrazloženju odluke da se povuče sa mesta zamenika gradonačelnika naveo je da su u pitanju lični (zdravstveni) razlozi. Njegovu ostavku je usvojio gradonačelnik, a ona treba da prođe i kroz Skupštinu grada.

Perić je fakultetski obrazovan, u gradu važi za korektnog i pristojnog čoveka. U šoku su i njegove kolege koji o njemu imaju reči hvale i kažu da je odgovorno obavljao svoj posao, a on sam nije želeo da komentariše fotografije na kojima je prisan sa devojčicom.

"Ne želim ništa da izjavljujem dok se ne konsultujem sa advokatom. Da se čujemo malo kasnij", kratko je za "Blic" odgovorio Perić.

Kako pišu "Večernje novosti", slike su ubrzo po postavljanju na društvene mreže sklonjene, ali ih je, u međuvremenu, video i “skinuo” veliki broj pratilaca Fejsbuka. U ceo slučaj se, ubrzo, umešala i policija, ali nema dokaza da je funkcioner u Boru počinio krivično delo.

Perić je, navodno, kazao da je fotografija njegovog poljupca sa devojčicom nastala kada joj je čestitao na dobro urađenom poslu. On je tvrdio i da se sa ostalim devojkama, koje su bile angažovane, pozdravio na sličan način, pišu "Večernje novosti"

Nakon što su fotografije dospele u javnost, u ceo slučaj se umešala i policija.

"Devojčica je negirala da ima bilo kakav odnos sa tim funkcionerom. Ovde nema elemenata krivičnog dela jer je devojčica starija od 14 godina i nema krivičnog dela obljube nad detetom. Po zakonu nemamo osnova da reagujemo, ako je nešto i bilo, nije bilo pod prisilom. Međutim, maloletnica kao da je bila pripremljena i unapred znala kako treba da odgovori", kaže izvor "Večernjih novosti" iz policije.


Ukupno komentara: 0Sva polja su obavezna.