Da li želite da preuzmete Nedeljnik android aplikaciju?

DA | NE

Vesti

Društvo

Prosinečki stabilno, operisan još jednom

Sve relevantne informacije o zdravstvenom stanju Roberta Prosinečkog biće objavljene na službenoj stranici FS Bosne i Hercegovine
Datum: 04/12/2018

Prosinečki stabilno, operisan još jednom

Foto: Profimedia

Nakon operativnog zahvata tankog creva i još jednog korektivnog zahvata obavljenog pre dva dana, zdravstveno stanje selektora reprezentacije Bosne i Hercegovine Roberta Prosinečkog je stabilno, ali će na preporuku lekara ostati još nekoliko dana u Kliničkom centru Univerziteta Sarajevo, preneo je N1.

Postoperativni postupak zahteva mirovanje i lekarski nadzor, zbog čega nekadašnji fudbaler i trener Crvene zvezde nije u mogućnosti da odgovara na telefonske pozive.

Prosinečki se po povratku iz Las Palmasa, gde je reprezentacija BiH odigrala prijateljsku utakmicu protiv Španije, požalio na bolove u stomaku. Hospitalizovan je 22. novembra, a dan posle je podvrgnut hirurškom zahvatu zbog problema sa divertikulumom tankog creva.

Prosinečki je sa Zmajevima obezbedio plasman u A diviziju Lige nacija, a selekcija BiH je u nedelju saznala imena protivnika u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2020. godine.

Sve relevantne informacije o zdravstvenom stanju Roberta Prosinečkog biće objavljene na službenoj stranici FS Bosne i Hercegovine.


Ukupno komentara: 0Sva polja su obavezna.