Da li želite da preuzmete Nedeljnik android aplikaciju?

DA | NE

Vesti

Politika

Savez za Srbiju bojkotuje sutrašnju sednicu Narodne skupštine

Kako se navodi u saopštenju, SzS je naveo da je bojkot u skladu sa "sporazumom koji su ponudili narodu i za čije ostvarenje garantovali svojim potpisima"
Datum: 10/02/2019

Savez za Srbiju bojkotuje sutrašnju sednicu Narodne skupštine

Foto: Savez za Srbiju

Poslanici Saveza za Srbiju (SzS) bojkotovaće sutrašnju sednicu Narodne skupštine.

Kako se navodi u saopštenju, SzS je naveo da je bojkot u skladu sa "sporazumom koji su ponudili narodu i za čije ostvarenje garantovali svojim potpisima".

"Prvi naredni korak biće formiranje Asocijacije slobodnih odbornika, koja treba da omogući saradnju i koordinaciju odbornika u uslovima bojkota rada lokalnih parlamenata", navodi se u saopštenju i dodaje da će "poslanici i odbornici SzS nastaviti da se bore van institucija sistema".

SzS je naveo da "ne želi da bude deo fasadne demokratije i daje legitimitet totalitarnom režimu koji guši svako drugačije mišljenje, a političke protivnike tretira kao državne neprijatelje". 

"Želimo da menjamo sistem i da u našu zemlju vratimo kulturu dijaloga, vladavinu zakona i političku pristojnost i normalnost", naveo je SzS.


Ukupno komentara: 1Sva polja su obavezna.Nesa
12.02.2019 - 13:34
Pravilo
Prihvatiti bojkot. Kad ja odem sa vlasti, ako ikad odem, moja stranka ce nastaviti sa bojkotom bilo koga na vlasti. Podrska