Da li želite da preuzmete Nedeljnik android aplikaciju?

DA | NE

Vesti

Politika

Savez za Srbiju ispred Koridora Srbije: "Objavite snimak iz Doljevca ili blokiramo autoput"

"Tražimo da se objavi snimak, da se vidi ko izlazi sa mesta vozača", rekao je jedan od lidera SzS Boško Obradović ispred sedišta Koridora Srbije
Datum: 29/03/2019

Savez za Srbiju ispred Koridora Srbije: "Objavite snimak iz Doljevca ili blokiramo autoput"

Foto: Tanjug

Savez za Srbiju postavio je državnim organima ultimatum da javno objave snimak kamera sa naplatne rampe u Doljevcu, kako bi se videlo ko je vozio automobil Koridora Srbije u trenutku kada se desila nesreća u kojoj je poginula Stanika Gligorijević, ili će u suprotnom, kako su najavili, blokirati autoput, preneo je N1.

"Tražimo da se objavi snimak, da se vidi ko izlazi sa mesta vozača", rekao je jedan od lidera SzS Boško Obradović ispred sedišta Koridora Srbije.

Obradović je podsetio da vršilac dužnosti direktora tog javnog preduzeća Zoran Babić, koji je bio u automobilu, još nije razrešen funkcije, iako je podneo ostavku.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je prethodnih dana poručivao da blokada puteva neće biti dozvoljena, a ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović rekao je da će autoput biti blokiran "samo onoliko koliko policiji bude potrebno da pohapsi one koji to rade".


Ukupno komentara: 0Sva polja su obavezna.