Da li želite da preuzmete Nedeljnik android aplikaciju?

DA | NE

Vesti

Društvo

Stefanović: Šabića niko nije napao, pao je

"Policija je utvrdila tačnu lokaciju gde je gospodin Šabić pao, prikupila snimke okolnih kamera i nepobitno utvrdila da nijedno lice koje je prolazilo ulicom ni u jednom trenutku nije napalo gospodina Šabića", naveo je Stefanović
Datum: 29/03/2019

Stefanović: Šabića niko nije napao, pao je

Foto: Tanjug

Ministar Nebojša Stefanović oglasio se povodom navoda da je nekadašnji poverenik za zaštitu informacija od javnog značaja Rodoljub Šabić napadnut i rekao da sa sigurnošću može da saopšti da Šabića juče u Beogradu niko nije napao.

"U interesu javnosti Srbije, želim da kažem da Ministarstvo unutrašnjih poslova danas sa sigurnošću može da saopšti da gospodina Rodoljuba Šabića u Beogradu juče niko nije napao", naveo je Stefanović, a preneo B92.

Kako je naveo, iako ovaj događaj nije prijavljen, niti je gospodin Šabić pozvao policiju, želeo policijsku pomoć niti asistenciju u bilo kom trenutku, policija je izašla na lice mesta.

"Policija je utvrdila tačnu lokaciju gde je gospodin Šabić pao, prikupila snimke okolnih kamera i nepobitno utvrdila da nijedno lice koje je prolazilo ulicom ni u jednom trenutku nije napalo gospodina Šabića", naveo je Stefanović.

"U interesu javnosti, želim da istaknem da je policija obavila čitavu kriminalističku obradu lica mesta i forenzički prikupila dokaze. U ovom trenutku se završava i prikupljanje snimaka dodatnih kamera iz okolnih ulica, kako bi se i nepobitno potvrdilo da čak nije ni bilo drugih lica u njegovoj neposrednoj blizini u trenutku kada je gospodin Šabić pao", dodao je on.

 


Ukupno komentara: 0Sva polja su obavezna.