Da li želite da preuzmete Nedeljnik android aplikaciju?

DA | NE

Vesti

Politika

Uručena protestna nota Hrvatskoj zbog napada na vaterpoliste u Splitu

"Ministarstvo spoljnih poslova izrazilo je duboku zabrinutost i razočarenje zbog napada na vaterpoliste Crvene zvezde", navodi se u saopštenju
Datum: 10/02/2019

Uručena protestna nota Hrvatskoj zbog napada na vaterpoliste u Splitu

Foto: Profimedia

U MSP Srbije otpravniku poslova Ambasade Hrvatske u Beogradu uručena je protestna nota povodom napada na vaterpoliste Crvene zvezde u Splitu, saopštilo je ministarstvo.

"Ministarstvo spoljnih poslova izrazilo je duboku zabrinutost i razočarenje zbog napada na vaterpoliste Crvene zvezde", navodi se u saopštenju. 

Dačić je ranije danas rekao za televiziju Prva da je to posao i obaveza minisitarstva "bez obzira što su usledile reakcije iz Hrvatske". 

Četvoricu vaterpolista Crvene zvezde su huligani juče napali u jednom kafiću u Splitu, zbog čega je otkazana utakmica sa domaćim Mornarom a Zvezda se vratila u Beograd. 

Predsednca Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović istakla je povodom napada na vaterpoliste Crvene zvezde da je svako nasilje neprihvatljivo. Napad na vaterpoliste osudila je i Vlada Hrvatske, kao i gradonačelnik Splita Anto Krstulović Opara i Olimpijski komitet Hrvatske.

 


Ukupno komentara: 0Sva polja su obavezna.