Da li želite da preuzmete Nedeljnik android aplikaciju?

DA | NE

Vesti

Svet

(VIDEO) Tajnoviti razgovor Makrona i saudijskog princa: "Nikada me ne slušate". "Ne, slušam, naravno"

Posle još jednog dela razgovora, za koji Gardijan piše da nije bio razumljiv, Makron je odvratio: "Ja sam čovek od reči", ali nije poznato u kom kontekstu je to francuski predsednik rekao saudijskom princu Mohamedu bin Salmanu
Datum: 02/12/2018

(VIDEO) Tajnoviti razgovor Makrona i saudijskog princa: "Nikada me ne slušate". "Ne, slušam, naravno"

Foto: YouTube printscreen

Francuski predsednik Emanuel Makron i saudijski princ Mohamed bin Salman, nesvesni da ih snimaju kamere, razmenili su nekoliko vrlo interesantnih reči, u kojima je evropski lider rekao Salmanu da je "vrlo zabrinut jer ga ništa ne sluša".

Kako prenosi Gardijan, Makron je na Samitu G20 Salmanu rekao da je zabrinut, dok je Salman uz osmeh odgovorio da ga po običaju i "ne sluša".

"Brinem se. Zabrinut sam. Rekao sam vam", rekao je Makron.

"Da, rekli ste mi. Puno vam hvala", odgovorio mu je Bin Salman. "Nikada me ne slušate", odvratio je Makron. "Ne, slušam, naravno", tvrdi Bin Salman.

"Jer rekao sam vam. Važnije je za vas", dodao je Makron i nasmejao se, a onda se okrenuo od fotoreportera kako bi nastavio razgovor s princem, piše The Guardian. Posle toga je rekao nešto što nije moglo da se razume. "U redu je. Mogu da se nosim s tim", odgovorio mu je Bin Salman.

Posle još jednog dela razgovora, za koji Gardijan piše da nije bio razumljiv, Makron je odvratio: "Ja sam čovek od reči."

Iz Jelisejske palate potvrđeno je da su princ i francuski predsednik imali petominutni razgovor na marginama G20 samita, tokom kojem je Makron princu "predao oštru poruku" zbog ubistva Kašogija, ali i oko rešenja situacije u Jemenu.

 


Ukupno komentara: 0Sva polja su obavezna.