Da li želite da preuzmete Nedeljnik android aplikaciju?

DA | NE

Vesti

Politika

Vučić o Putinovoj poseti: "Ja nikad ne bih okupio toliko ljudi"

"Izražavam zahvalnost Putinu na poseti Srbiji, posvećenom vremenu i poštovanju koje je pokazao našoj zemlji, kao i na konkretnim sporazumima koje smo potpisali", rekao je Vučić na konferenciji za novinare u predsedništvu, organizovanoj povodom jučerašnje posete ruskog predsednika Srbiji
Datum: 18/01/2019

Vučić o Putinovoj poseti: "Ja nikad ne bih okupio toliko ljudi"

Foto: Tanjug

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, u obraćanju medijima, izrazio zahvalnost ruskom predsedniku Vladimiru Putinu zbog posete, kao i građanima Srbije, preneo je B92.

"Izražavam zahvalnost Putinu na poseti Srbiji, posvećenom vremenu i poštovanju koje je pokazao našoj zemlji, kao i na konkretnim sporazumima koje smo potpisali", rekao je Vučić na konferenciji za novinare u predsedništvu, organizovanoj povodom jučerašnje posete ruskog predsednika Srbiji.

"Ja ne bih mogao nikada da privučem toliko ljudi, koliko god da sam ih pozivao. Ni polovina ne bi došla, mene gledaju svaki dan", rekao je Vučić. 

"Kada imate više od 100.000 ljudi, da se ne polomi ni jedan prozor, mislim da je to skoro nemoguće u policijskoj praksi", dodao je on. 

Predsednik Srbije je rekao i da niko nije povređen, ni na koji način, kao i da nikakvog incidenta nije bilo.

"Toliko sam zadovoljan što smo pokazali koliko možemo biti pristojni, odgovorni i ozbiljni", rekao je Vučić. 

"Druga stvar, moja molba i apel, našim partnerima iz EU da još snažnije utiču na Prištinu da ukinu takse jer smatram da je važno da nastavimo razgovore o budućnosti. Molim ih da ti njihovi zahtevi, ne kažem pritisci, budu jasniji i određeniji jer nam je strašno važno da nastavimo da razgovaramo, najpre zbog Srba na KiM, pa onda i zbog nas", istakao je on.


Ukupno komentara: 1Sva polja su obavezna.Prof. dr R O T
21.01.2019 - 15:54
Je li moguce
Ko je odredio po gradovima i selima, koliko treba da prikupe, ko ih je prevozio, delio sendvice i dnevnice!