Da li želite da preuzmete Nedeljnik android aplikaciju?

DA | NE

Vesti

Politika

Vučić o smeni Milutina Jeličića Jutke: "Vreme će pokazati da li je to bio dobar ili loš potez..."

"Ovo je bio posao, dobar ili loš pokazaće budućnost, u skladu sa tim da li smo bili u pravu i kakva će biti sudska presuda, ali posao koji je obavio SNS", rekao je Vučić za TV Prva
Datum: 02/04/2019

Vučić o smeni Milutina Jeličića Jutke: "Vreme će pokazati da li je to bio dobar ili loš potez..."

Foto: Tanjug

Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je, povodom usvajanja ostavke predsednika opštine Brus Milutina Jeličića Jutke u skupštini tog grada, da je to bio potez SNS, koji je pokazao koliko poštuje žene i koliko je odgovorna stranka.

On je dodao i da u tome ni na koji način nisu učestvovale "siledžije, poput Obradovića, Đilasa, Trifunovića", preneo je Blic.

"Ovo je bio posao, dobar ili loš pokazaće budućnost, u skladu sa tim da li smo bili u pravu i kakva će biti sudska presuda, ali posao koji je obavio SNS", rekao je Vučić za TV Prva.


Ukupno komentara: 2Sva polja su obavezna.Dalibor
03.04.2019 - 15:29
Dokle gospodine AV
Dokle ces bre pravdati svoje bahate,nekulturne,nevaspitane podanike Koji te slede.Kako vas bre nije vise sramota,dokle mislite da idete.Nema veceg prevaranta I manipulatora od tebe.
Ja
06.04.2019 - 17:34
Jos se pita jel trebalo da ga smene
Pa sta stitis te odvratne ljude? Sedeo sam sa zenom iz Brusa koja odlicno zna doticnog. Svaler teski. Cak i da nema krivicnog dela, a ima ga (jer se doticni osecao mocnim), takav covek ne bi mogao biti ni cuvar ovaca, a kamoli predsednik opstine negde. Sama faca njegova sve govori. Nadjen snimak kad Jutka aplaudira Vuku Jeremicu a Vucic se pita jel dobar posao sto ga je smenio, kao da je smenio nekog kompjuterskog strucnjaka a ne jednog seoskog djilkosa. Doduse kakav kadar ima za ostalo, ovaj mu valjda spada u \"bolje\".