Da li želite da preuzmete Nedeljnik android aplikaciju?

DA | NE

Vesti

Politika

Vučić posvetio nagradu sinu Mikija Rakića

"Moj politički protivnik Miki Rakić me svojevremeno zamolio da podržim projekat, tako da ću ovu nagradu uručiti njegovom sinu Luki", rekao je Vučić pošto mu je uručena nagrada za doprinos razvoju "Igara mladih"
Datum: 29/03/2019

Vučić posvetio nagradu sinu Mikija Rakića

Foto: Tanjug

Igre mladih koje će ove godine doživeti šesto izdanje u Srbiji, deveto u Bosni i Hercegovini i 23. u Hrvatskoj, dobile su novog ambasadora u komesaru za evropsku politiku i pregovore o proširenju Johanesu Hanu, pišu Novosti.

Ozvaničenje ove značajne uloge Austrijanca upriličeno je u hotelu "Metropol" u prisustvu predsednika Srbije Aleksandra Vučića, predstavnika Vlade Srbije, verskih zajednica, lokalnih samouprava, kao i istaknutih ličnosti iz kulturnog, sportskog i javnog života.

"Ovo je veliko priznanje, možda i najveće koje sam doio u životu. Daću sve od sebe da promovišem ovu sjajnu ideju,  da deca mogu da se takmiče, ostvaruju svoje ambicije. Čime god se budem bavio u budućnosti i šta god budem radio širiću ovu sjajnu ideju koja, po meni, ima čak i dobar osnov za dobijanje Nobelove nagrade", istakao je Johanes Han.

Najveći projekat amaterskog sporta u Evropi od početka u Srbiji podržava predsednik Aleksandar Vučić. Tim povodom njemu je predsednik Organizacionog odbora "Igara mladih" Zdravko Marić uručio nagradu za doprinos razvoju igara.

"Ovo priznanje ne pripada meni, gotovo da ga ničim nisam zaslužio. Moj politički protivnik Miki Rakić me svojevremeno zamolio da podržim projekat, tako da ću ovu nagradu uručiti njegovom sinu Luki. Poručio bih deci da poraz nije ni krah, ni kraj sveta, jer si pobedio onoliko puta koliko ustaneš. Borite se za pobedu i čestitajte ako izgubite", poručio je Vučić.


Ukupno komentara: 0Sva polja su obavezna.