Da li želite da preuzmete Nedeljnik android aplikaciju?

DA | NE

Vesti

Društvo

Vukadinović: Ministar da kaže kojom brzinom se kretao automobil u kojem je bio Babić

Na konferenciji za novinare u Skupštini Srbije, Vukadinović je rekao da se u prvom slučaju očigledno pokušava minimalizovanje incidenta sa smrtnim ishodom, u kojem je učestvovao direktor Koridora i funkcioner Srpske napredne stranke (SNS) Zoran Babić, i da je ceo slučaj obavijen velom misterije, što ne bi smelo da se dešava
Datum: 12/02/2019

Vukadinović: Ministar da kaže kojom brzinom se kretao automobil u kojem je bio Babić

Foto: Medija centar Beograd

Đorđe Vukadinović iz poslaničke grupe "Nova Srbija - Pokret za spas Srbije" zatražio je od ministra Nebojše Stefanovića da saopšti kojom brzinom se kretao automobil Koridora Srbije u trenutku saobraćajne nesreće na naplatnoj rampi kod Doljevca, kao i kako su u medije dospele fotografije sastanaka predstavnika opozicije sa stranim diplomatama, preneo je N1.

Na konferenciji za novinare u Skupštini Srbije, Vukadinović je rekao da se u prvom slučaju očigledno pokušava minimalizovanje incidenta sa smrtnim ishodom, u kojem je učestvovao direktor Koridora i funkcioner Srpske napredne stranke (SNS) Zoran Babić, i da je ceo slučaj obavijen velom misterije, što ne bi smelo da se dešava.

"Nije ovde reč o tabloidnom lešinarenju, već o legitimnom interesovanju javnosti o incidentu u kojem je učestvovao predstavnik vlasti. Kojom brzinom je išlo vozilo i kako je moguće da je to predstavljeno kao incident u kojem su se kretali 50 kilometra na sat? Išlo se na umanjivanje, kao da to vozilo nije bilo akter nesreće u kojoj je jedna osoba poginula, a druga teško povređena. To je pitanje od javnog interesa", rekao je Vukadinović.

Po pitanju fotografija koje su se pojavile u nekim tabloidima, Vukadinović je rekao da mu je jasno da postoje službe koje prate aktivnosti diplomata, ali da je skandalozno to što takve fotografije izlaze u javnost, tim pre što su praćene pretećim komentarima predstavnicima opozicije.

 


Ukupno komentara: 0Sva polja su obavezna.