Da li želite da preuzmete Nedeljnik android aplikaciju?

DA | NE

Vesti

Društvo

Zamenjene ploče u Knez Mihailovoj kod "Albanije"

Nikola Nikodijević je rekao da se radovi odvijaju na nekoliko mesta i precizirao da se završava prva faza radova na rekonstrukciji Trga Republike...
Datum: 20/03/2019

Zamenjene ploče u Knez Mihailovoj kod "Albanije"

Foto: Tanjug

Radovi na rekonstrukciji dela Knez Mihailove ulice kod Palate Albanija su završeni, ploče su zamenjene, a urađena je čvršća i kvalitetnija podloga kako bi sve bilo dugotrajnije, izjavio je predsednik Skupštine grada Nikola Nikodijević, preneo je N1.

Nikodijević je za TV Pink rekao da se u ovom delu grada radovi odvijaju na nekoliko mesta i precizirao da se završava prva faza radova na rekonstrukciji Trga Republike.

Kada budemo za nekoliko nedelja krenuli u drugu fazu rekonstrukcije, doći će do zatvaranja dela saobraćaja, kao i do pomeranja okretnice autobusa i trolejbusa o čemu će građani biti na vreme obavešteni, objasnio je on.

Radi se i kompletna rekonstrukciju Resavske ulice od Nemanjine do Višegradske koja podrazumeva zamenu vodovodnih i kanalizacionih instalacija.

Nikodijević je najavio i da će se u prvoj polovini 2019. godine, a trenutno se čeka građevinska dozvola, početi sa izvođenjem radova na velikoj deonici – Ulica 27. marta, Cara Dušana i Džordža Vašingtona – koja je u lošem stanju i biće kompletno rekonstruisane.


Ukupno komentara: 0Sva polja su obavezna.