Da li želite da preuzmete Nedeljnik android aplikaciju?

DA | NE

Vesti

Politika

Zorana Mihajlović naredila: "Hitno otvorite Fejsbuk, Tviter i Instagram"

"Nalog koji je danas upućen svim preduzećima u oblasti infrastrkture koje pokriva Ministarstvo građevine, a to su Putevi Srbije i Koridori Srbije i sva četiri želenzička preduzehca i Građevinska direkcija Srbije, jeste da hitno otovore Tviter, Fejsbuk i Instagram naloge kako bi bili otvoreni prema građanima", rekla je Mihajlović
Datum: 13/03/2019

Zorana Mihajlović naredila: "Hitno otvorite Fejsbuk, Tviter i Instagram"

Foto: Tanjug

Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović naložila je svim preduzećima iz njenog resora da otvore naloge na društvenim mrežama, preneo je B92, kako bi građani preko njih mogli da ukažu na neki problem.

Mihajlović je, takođe, zahvalila građanima koji su putem Tvitera skrenuli pažnju da most iznad autoputa kod Kovilja koji nije bio obezbeđen odgovarajućom ogradom. 

"Nalog koji je danas upućen svim preduzećima u oblasti infrastrkture koje pokriva Ministarstvo građevine, a to su Putevi Srbije i Koridori Srbije i sva četiri želenzička preduzehca i Građevinska direkcija Srbije, jeste da hitno otovore Tviter, Fejsbuk i Instagram naloge kako bi bili otvoreni prema građanima", rekla je Mihajlović.

Ona je dodala da očekuje da u narednih nekoliko dana pomenuta preduzeća to i urade i da će onda Ministarstvo moći i na moderniji način da isprati sve koji se negde pojave. 

Naglasila je da ta preduzeća postoje zbog građana i da će svi moći da pišu, pošalju sliku, iznesu mišljenje ili pitanjem da ukažu na neki problem. 

"To jeste pravi način. Mogu direktori da se ljute koliko hoće, ali mislim da je to način da budemo brži i efikasniji i kažemo: mi smo tu zbog vas. Oni, ja ili bilo ko u opštinama ili okruzima, mi smo tu zbog građana da radimo na na najbolji način", rekla je ministarka.


Ukupno komentara: 1Sva polja su obavezna.#FB #IN
14.03.2019 - 18:57
Svi navalili da otvore nalog
A zato je pao FB i Insta