Da li želite da preuzmete Nedeljnik android aplikaciju?

DA | NE

Video

Svet

(VIDEO) "Dancing queen": Tereza Mej plešući ušla na konferenciju konzervativaca

Mej je na podijum dvorane gde se održava godišnja konferencija stranke izašla uz zvuke pesme grupe ABBA "Kraljica plesa", pa je pokazala i koji plesni korak
Datum: 03/10/2018

(VIDEO) "Dancing queen": Tereza Mej plešući ušla na konferenciju konzervativaca

Foto: Tanjug-AP

Britanska premijerka Tereza Mej prkosila je kritičarima danas tako što je zaplesala prilikom ulaska na godišnju konferenciju njene konzervativne partije.

Ona je izjavila danas da pregovori o izlasku Britanije iz Evropske unije ulaze u najtežu fazu i pozvala svoju podeljenu konzervativnu partiju da prestane sa prepucavanjem oko Bregzita i podrži njen plan o budućem trgovinskom sporazumu.

Mej je na podijum dvorane gde se održava godišnja konferencija stranke izašla uz zvuke pesme grupe ABBA "Kraljica plesa", pa je pokazala i koji plesni korak.

Obraćajući se članovima Konzervativne stranke, britanska premijerka je rekla da su britanski predlozi "veoma izazovni za EU".

Mej je upozorila kritičare koji žele žešći prekid sa evropskim blokom da "ukoliko svi odemo u različitim pravcima, u potrazi za vlastitim vizijama savršenog Bregzita, rizikujemo da završimo bez njega".

Ona je rekla da bi odlazak iz Evropske unije bez sporazuma bio u početku težak za Britaniju i loš ishod za obe strane, preneo je Blic.

 


Ukupno komentara: 0Sva polja su obavezna.