Da li želite da preuzmete Nedeljnik android aplikaciju?

DA | NE

Video

Svet

(VIDEO) Ludačka vožnja koja je snimljena mobilnim: Policiji trebalo osam meseci da "izgradi slučaj"

Motorciklista je rizično vozio, a tek posle osam meseci je uhapšen
Datum: 21/04/2018

(VIDEO) Ludačka vožnja koja je snimljena mobilnim: Policiji trebalo osam meseci da "izgradi slučaj"

printscreen youtube

I to se događa na širokim kalifornijskim auto-putevima.

Motorciklista iz Arete (Los Anđeles, Kalifornija) potencijalno je načinio nekoliko krivičnih dela rizičnom vožnjom koja je prošlog juna završila prevrtanjem jednog vozila na autoputu u Santa Klariti. 

Ovaj incident se dogodio prošlog leta, a vinovnik je uhapšen tek pre mesec i po. Kako su kalifornijski mediji pisali, ovo se može kategorisati u slučajeve "bolje ikad nego nikad, a slučaj je zainteresovao širu javnost pošto je snimak ovog bizarnog incidenta postao viralan na Internetu pošto se ispostavilo da je sve to neko snimio mobilnim telefonom.

Inače, motorciklista je 45-godišnji Endrju Flanigan iz Arlete (šire područje Los Anđelesa). Na snimku se vidi kako se motorciklista "gura" za poziciju na putu sa srebrnim "sedanom" koji je posle sudara naleteo na kadilak koji se prevrnuo, pisao je FOX news.

Pozadina zapanjujućeg videa krije još jednu zapanjujuću činjenicu. Srećom, vozač "kadilaka" koji se prevrnuo prošao je samo sa lakšim povredama.

Policija je "posle osam meseci prismotre i izgradnje slučaja" uhapsila Flanigana (brzo je pušten uz kauciju od 110.000 dolara). Vozač srebrnog sedana je prošao bez optužnice, iako se po medijima tumačilo da se vidi da je i on "isekao" put motrciklisti.


Ukupno komentara: 0Sva polja su obavezna.