Da li želite da preuzmete Nedeljnik android aplikaciju?

DA | NE

Video

Nedeljnik

(VIDEO) Mladić kupio nove patike ženi koja prosi

U jednom trenutku žena, čiji se osmeh ne vidi jasno na snimku, kaže mladiću "ostani još malo", a potom ga zagrli i poljubi
Datum: 29/11/2016

Putnici na liniji autobusa 65 u Beogradu sinoć su oko 21 h prisustvovali nesvakidašnjem humanom gestu.

Jedan mladić poklonio je ženi, koja svakodnevno prosi na ovoj liniji, nove patike i pomogao joj da ih obuje.

Neko od putnika snimio je ovu dirljivu scenu uz komentar "pomozimo jedni drugima."

U jednom trenutku žena, čiji se osmeh ne vidi jasno na snimku, kaže mladiću "ostani još malo", a potom ga zagrli i poljubi.

 

 

 

 


Ukupno komentara: 5Sva polja su obavezna.Miki2202
30.11.2016 - 17:12
Veliko srce
Ovaj momak ima veliko srce, kamo sreće da smo svi toliko veliki kao on u ovom slučaju. Pomozimo siromašnima !!!!
Ivan92
04.12.2016 - 11:09
Bezobrazluk
Ljudi ova likuša je najveći bezobrazluk. Uvek stoji i čeka kod Ušća i vrti se po tim linijama. Viđao sam je hiljadu puta u 16-ici i za ove 2 godine sam joj sigurno ostavio oko hiljadu dinara. I svaki put kad prođem ona bosa. Ovo je bezobrazluk kako se poigrava i iskorištava humanost drugih. A inače je čista laž da u ovom gradu i Srbiji nema za ljude da obuku. Kad su ono bile poplave volontirao sam u BG Areni i video svojim očima. Puna je arena odeće i obiće bila. Posle 3 dana su zabranili ljudima da donose jer su rekli da ni sami više ne znaju šta će da rade sa svim stvarima/gde da smeste. Obuće je bilo cela loža. Ja sam nekom dečku maltene bio kao prodavač (naravno besplatno) jer me je 5 puta slao vamo-tamo jer mu patike kao nisu odgovarale, dok se nije skrasio. I da se razumemo. Ne neke felerične stvari, jer su te odmah bacane. Nego dobre/odlične 2nd hend stvari. Da ova žena ode do crvenog krsta obukli bi je komplet. I ne samo obukli, nego celu garderobu za kuću dali. Pre sam i ja mislio kao priča siromašni, nema se itd...Čista glupost, verujem da su pola stvari spalili iz Arene jer nisu znali gde da skladište koliko je bilo. Ovaj dečko je obična žrtva jedne prevarantkinje. Tačka.
Matilda Ivancic
30.11.2016 - 17:12
Lepo vaspitano i humano dete
Nazalost, premalo je ovakvih gestova u nasem gradu. Kamo srece da nema potrebe za ovakvim necim... U svakom slucaju, decko zasluzuje sve reci hvale i svako dobro u zivotu. Ajd da od GSP-a dobije besplatno koriscenje prevoza makar za godinu dana ako ne do kraja zivota pa da kazemo da karma postoji
Ana
30.11.2016 - 17:11

Kao što reče sam autor-ko god da si, ,bravo kralju! ♡
Beogradjanin
30.11.2016 - 17:12
Prevarant
Ova zena se bavi profesionalnim prosjacenjem, usput i narkomanka i prevarant. Cas se iskrivi na desnu stranu, pa na levu, pa šepa, pa je trudna, pa nije trudna, a onda izadje iz busa, ispravi se i najnormalnije zapali cigaru da iskulira sa drugaricama sa sve smehom. Zao mi je sto je ovaj decko namagarcen i prevaren, te iste patiuke su bile preko potrebnije nekom drugom ko je zaista ugrozen. Siguran sam da ih ova prevarantkinja jos sutra dan preprodala za drogu ili slicno.