Da li želite da preuzmete Nedeljnik android aplikaciju?

DA | NE

Video

Svet

(VIDEO) Nije Njuz: Dvogodišnji dečak puši dve pakle dnevno, postao zavisnik

Sve je počelo tako što je Rapi Ananda Pamungkas počeo da uzima mamine opuške koje su mu stariji dečaci iz susedstva palili zabavljajući se gledanjem deteta kako puši
Datum: 16/08/2018

(VIDEO) Nije Njuz: Dvogodišnji dečak puši dve pakle dnevno, postao zavisnik

Foto: Screenshot Youtube

Dvogodišnji dečak iz Indonezije puši 40 cigareta dnevno i postaje agresivan ako ih ne dobije, preneo je Dejli star.

Rapi Ananda Pamungkas počeo je da uzima mamine opuške koje su mu stariji dečaci iz susedstva palili zabavljajući se gledanjem deteta kako puši.

Nažalost, dečak je vrlo brzo postao zavistan, a, verovali ili ne, njegovim roditeljima je takva situacija bila smešna pa su mu počeli kupovati cigarete koje mu daju uz kafu.

Situaciju je uskoro postala ozbiljna, jer je dečak počeo da pokazuje teške znakove zavisnosti.

"Moj Rapi je navikao da puši dok pije kafu i jede tortu. Sad već dva meseca puši dve kutije dnevno. Ako mu ne dam cigaretu, jednostavno poludi", rekla je tridesetpetogodišnja Marajati, majka dečaka.

"On bez cigarete ne može da zaspi. Samo urliče i plače. Cigarete su skupe, ali mi mu ih moramo kupiti jer on puši po celi dan", dodala je Marajati.

Ni Rapijev otac ne može da odbije kad mu dvogodišnji sin traži cigaretu.

"Ne mogu mu reći 'ne'. Ja čak ni ne pušim u kući, već samo na poslu, ali Rapi voli da pije kafu i puši cigaretu", rekao je otac, koji je dodao da je došlo vreme da posete doktora i krenu s odvikavanjem dečaka uz stručnu pomoć.


Ukupno komentara: 0Sva polja su obavezna.