Da li želite da preuzmete Nedeljnik android aplikaciju?

DA | NE

Zdravlje

Ishrana

Dr Gifing napici za zdraviji stil života: Sačuvajte zdravlje tokom zimskog perioda

Napitak Nananas će pažljivo odabranom kombinacijom ananasa, limuna, Mg Mivele i sveže nane, koji je prirodan izvor vitamina B, C i magnezijuma, doprineti normalnom radu i funkciji nervnog sistema, boljem i zdravijem izgledu kože, kose i noktiju i održavanju črvstine kostiju, kao i smanjenju osećaja umora, slabosti i manjka energije
Datum: 17/11/2017

Dr Gifing napici za zdraviji stil života: Sačuvajte zdravlje tokom zimskog perioda

Kako bismo sačuvali zdravlje tokom zimskih dana, naročito u periodu gripa i prehlada kada je potrebno dodatno ojačati imunitet, potrebno je da vodimo računa o životnim navikama. Zdrava ishrana je baza zdravog stila života, jer nam pomaže da obezbedimo organizmu hranljive materije, koje su potrebne za njegovo normalno funkcionisanje.

Nakon prolećnih napitaka koji su naišli na veliko interesovanje, dr Gifing preporučuje pet novih recepata koji donose potpuno novu životnu energiju. Napitak Nananas će pažljivo odabranom kombinacijom ananasa, limuna, Mg Mivele i sveže nane, koji je prirodan izvor vitamina B, C i magnezijuma, doprineti normalnom radu i funkciji nervnog sistema, boljem i zdravijem izgledu kože, kose i noktiju i održavanju črvstine kostiju, kao i smanjenju osećaja umora, slabosti i manjka energije. Fruitylicious Mix sa Mg Mivela vodom, obiluje antioksidansima iz jabuke, borovnice i cejlonskog cimeta, koji štite ćelije od slobodnih radikala, a magnezijum iz Mg Mivela vode dodatno utiče na ravnotežu elektrolita potrebnu za normalno odvijanje telesnih funkcija. Tu je i Kale Populare, koji je odličan izvor antioksidansa i štiti organizam i njegovu imunološku funkciju brojnim mineralima i fitohemikalijama.

Recepti za dr Gifing napitke se nalaze na Youtube kanalu Mg Mivela https://www.youtube.com/watch?v=gesQbeWS94I&index=4&list=PLHamvG2afo_cw0MXLhtv5RxqG1T4NqY1S, u kojima je na zanimljiv način prikazana priprema napitaka. Obradujte vašu porodicu i sebe i ulepštajte zajedničke trenutke ovim zdravim napitkom, koji će nahraniti svaku ćeliju u organizmu.


Ukupno komentara: 0Sva polja su obavezna.